LOUNGE KUSSEN

Wil je een heerlijk zacht maar toch stevig comfortabel lounge kussen kom dan eens een kijkje nemen op deze site. Hier vind je verschillende Indiase vloerkussen in warme kleuren zoals ronde en vierkante in groot formaat.

 

De kussens hoezen loungeset die vierkant zijn hebben een formaat van plus minus 1 meter bij 1 meter groot.

De ronde kussen hoezen loungeset hebben een doorsnee van 80 cm en 14 cm dik. Alle kussens zijn voorzien van voeringstof met klittenband. Deze kussens zijn opgevuld met vlokkenschuim. Waardoor het kussen lekker zacht en comfortabel zijn om op te zitten. En kan je het kussen ook weer goed opkloppen om de juiste zitcomfort te creëren.

  1. Het kussen kan normaal opgevuld worden zodat het kussen lekker inzakt en je er lekker op kan chillen. 

  2. Het kussen kan extra opgevuld worden waardoor het extra stevig aanvoelt en het zitvlak ook extra stevig is voor een nog betere ondersteuning.

Dit heerlijke woonkussen is gemaakt van katoen en hebben een opdruk van een mandala in verschillende tekeningen, figuren of dieren erop. Het kussen is afgewerkt aan de achterzijde met een rits. Waardoor je de kussenhoes ervan af kan halen om die te wassen. Ook is er keuze uit meerdere kleuren.

De basiskleur wit met een gekleurde opdruk in verschillende kleuren en printen. Of juist weer een multicolor kussen wat weer meer sfeer en juist een Indiase indruk geeft in je interieur. 

Het is ook een leuke eyecather voor op een tuinmeublement of onder de overkapping in de tuin.

Kijk eens bij de waxinelichthouders voor nog meer Indiase sfeer in en rondom huis.